12 Şubat 2015 Perşembe

Aradığın Bayan Arkadaş Burada

Yıllardır arayıp bulamadığın bayan arkadaşla karşılaşmak için daha fazla uğraşmana gerek yok; bu site tam yeri. Her gün onlarca kişinin tanışıp yeni bir ilişkiye başlamasına vesile olan bu site sana da aradığını milyonlarca bayan arkadaş arasından kolayca bulma imkanı sağlıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen ücretsiz olarak üye ol ve eğlenceli sohbetlerin tadını çıkartmaya başla!
Sitedeki; Türkiye’nin neredeyse her ilinden, her yaş grubundan milyonlarca bayan üye sayesinde aradığını bulmak artık çok daha kolay.

Bayan Arkadaş Adayıyla İlk Konuşmamda Dikkat Etmem Gerekenler Nelerdir?
Aşağıda bahsedeceğimiz birkaç noktaya önem vererek konuşmanızın yönünü ona göre belirlerseniz, başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok!
Güvenlik ve gizlilik en başta geliyor. Karşınızdaki bayan arkadaştan ne kadar hoşlanmış olursanız olun, onunla özel konulara girmek için acele etmeyin. Özel hayatınız hakkındaki detayları, kendinize ve yakın çevrenize saklamanız gereken bilgilerinizi ve geçmişte yaşadığınız ilişkilerdeki özel detayları karşınızdaki kişiyle paylaşmayın. Aynı şekilde karşı tarafı da bu tarz konularda konuşması için zorlamayın. Böyle bir şey yapmanız muhtemelen sizden kaçmasına ve arkadaşlığınızın sonlanmasına neden olacaktır. İlk konuşma bunları paylaşmak için çok erkendir ve yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Birbirinizi tanımanızı sağlayacak şeylerden bahsedip konuşmanın gidişatına göre ilk izleniminizi değerlendirmeniz ikiniz için de en doğrusu olur.
Karşınızdaki bayan adayla ilgili merak edeceğiniz çok şey olacaktır. Ancak onun özel hayatına saygı duymalı, ilişkinizin bu konuları paylaşabilecek aşamaya gelmesini beklemelisiniz. Unutmayın; ilk konuşmalar, ilişkinizin bir sonraki aşamasına geçmek için belirleyicidir.
Peki, Bayan Arkadaş Adayıyla İlk Görüşmemde Dikkat Etmem Gerekenler Neler?
Bunların başında tabi ki dış görünüş geliyor. Bayan arkadaşınız sizi ilk gördüğü anda ve buluşma esnasında dış görünüşünüzü inceleyecektir. Bunu göz önünde bulundurarak dış görünüşünüze özen göstermelisiniz. Böylece bayan arkadaşınızı etkileyecek ve kendini özel hissettireceksiniz.
Dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri dakikliktir. Buluşmaya geç kalırsanız, hiç iyi bir izlenim bırakmazsınız.
Heyecanınızı yenip kendinizi doğru ve dürüst bir şekilde ifade etmeniz, sağlam bir ilişkinin temellerini atmanız demektir. Bu yüzden sakin olmaya çalışın ve kendiniz gibi davranın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder